https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/482417.jpg Запорізька область Генеральний директор металургійного холдингу "Метінвест" Ігор Сирий, перший ліворуч, український бізнесмен, власник групи СКМ Рінат Ахметов, другий ліворуч, та директор МК "Запоріжсталь" Ростислав Шурма, третій ліворуч, під час екскурсії по металургійному комбінату "Запоріжсталь" у Запоріжжі, в четвер, 16 травня 2013 р. У цей день на підприємстві відбулося урочисте відкриття нової агломераційної машини, призначеної для спікання рудної дрібниці і концентратів. Її установка проведена в рамках докорінної модернізації "Запоріжсталь", розпочатої в 2012 р. після придбання контрольного пакета акцій групою "Метінвест", що входить в структуру СКМ. Як передбачається, нова агломашина дозволить скоротити викиди комбінату в атмосферу на 10%. Фото УНІАН.

Ігор Сирий, Рінат Ахметов і Ростислав Шурма

Генеральний директор металургійного холдингу "Метінвест" Ігор Сирий, перший ліворуч, український бізнесмен, власник групи СКМ Рінат Ахметов, другий ліворуч, та директор МК "Запоріжсталь" Ростислав Шурма, третій ліворуч, під час екскурсії по металургійному комбінату "Запоріжсталь" у Запоріжжі, в четвер, 16 травня 2013 р. У цей день на підприємстві відбулося урочисте відкриття нової агломераційної машини, призначеної для спікання рудної дрібниці і концентратів. Її установка проведена в рамках докорінної модернізації "Запоріжсталь", розпочатої в 2012 р. після придбання контрольного пакета акцій групою "Метінвест", що входить в структуру СКМ. Як передбачається, нова агломашина дозволить скоротити викиди комбінату в атмосферу на 10%. Фото УНІАН.

ID:
#482417
Автор:
УНІАН
Місце зйомки:
Україна / Запорізька область
Дата зйомки:
16.05.2013
Макс. розмір:
4256x2832 px
Перегляди:
990
Скачування:
4
Ключові слова:

Теми з фото

Президент України Віктор Янукович з робочою поїздкою в Запорізькій області
Віктор Янукович та Рінат Ахметов на відкритті агломашини на комбінаті "Запоріжсталь"
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти