https://images.unian.net/pb/004/thumb_files/h_190/482457.jpg Запоріжжя Президент України Віктор Янукович, четвертий праворуч, український бізнесмен, власник групи СКМ Рінат Ахметов, п'ятий праворуч, та директор МК "Запоріжсталь" Ростислав Шурма, шостий праворуч, під час прес-конференції на металургійному комбінаті "Запоріжсталь" в Запоріжжі, в четвер, 16 травня 2013 р. Цього дня на підприємстві відбулося урочисте відкриття нової агломераційної машини, призначеної для спікання рудної дрібниці і концентратів. Її установка проведена в рамках докорінної модернізації "Запоріжсталь", розпочатої в 2012 р., після придбання контрольного пакета акцій групою "Метінвест", що входить в структуру СКМ. Як передбачається, нова агломашина дозволить скоротити викиди комбінату в атмосферу на 10%. Фото УНІАН.

Ростислав Шурма, Рінат Ахметов і Віктор Янукович

Президент України Віктор Янукович, четвертий праворуч, український бізнесмен, власник групи СКМ Рінат Ахметов, п'ятий праворуч, та директор МК "Запоріжсталь" Ростислав Шурма, шостий праворуч, під час прес-конференції на металургійному комбінаті "Запоріжсталь" в Запоріжжі, в четвер, 16 травня 2013 р. Цього дня на підприємстві відбулося урочисте відкриття нової агломераційної машини, призначеної для спікання рудної дрібниці і концентратів. Її установка проведена в рамках докорінної модернізації "Запоріжсталь", розпочатої в 2012 р., після придбання контрольного пакета акцій групою "Метінвест", що входить в структуру СКМ. Як передбачається, нова агломашина дозволить скоротити викиди комбінату в атмосферу на 10%. Фото УНІАН.

ID:
#482457
Автор:
УНІАН
Місце зйомки:
Україна / Запоріжжя
Дата зйомки:
16.05.2013
Макс. розмір:
4256x2832 px
Перегляди:
914
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти