https://images.unian.net/pb/002/thumb_files/h_190/204806.jpg село Костилівка Учасниця “гастрономічного” фестивалю ”Берлибашський банош” Вероніка Лєлє демонструє власноруч приготовлені страви гуцульської кухні, у с. Костилівка (Закарпатська обл.), у неділю, 10 травня 2009 р. Традиційним блюдом на фестивалі є банош - страва, приготована на сметані, доведеній до кипіння, з додаванням кукурудзяної муки. Страву вимішують на повільному вогні близько 15 хв. Коли на поверхні з’являється масло - банош готовий. На фестивалі порція баноша коштувала 7 грн. Фото Яноша Немеша / УНІАН

Вероніка Лєлє

Учасниця “гастрономічного” фестивалю ”Берлибашський банош” Вероніка Лєлє демонструє власноруч приготовлені страви гуцульської кухні, у с. Костилівка (Закарпатська обл.), у неділю, 10 травня 2009 р. Традиційним блюдом на фестивалі є банош - страва, приготована на сметані, доведеній до кипіння, з додаванням кукурудзяної муки. Страву вимішують на повільному вогні близько 15 хв. Коли на поверхні з’являється масло - банош готовий. На фестивалі порція баноша коштувала 7 грн. Фото Яноша Немеша / УНІАН

Теми з фото

Жанр. Торгівля
Фестиваль ”Берлибашський банош”
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти