Вероніка Лєлє
Учасниця “гастрономічного” фестивалю ”Берлибашський банош” Вероніка Лєлє демонструє власноруч приготовлені страви гуцульської кухні, у с. Костилівка (Закарпатська обл.), у неділю, 10 травня 2009 р. Традиційним блюдом на фестивалі є банош - страва, приготована на сметані, доведеній до кипіння, з додаванням кукурудзяної муки. Страву вимішують на повільному вогні близько 15 хв. Коли на поверхні з’являється масло - банош готовий. На фестивалі порція баноша коштувала 7 грн. Фото Яноша Немеша / УНІАН
- ID:
- #204819
- Автор:
- Немеш Янош
- Місце зйомки:
- Україна / село Костилівка
- Дата зйомки:
- 10.05.2009
- Макс. розмір:
- 3272x2181 px
- Перегляди:
- 715
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-