Учасник фестивалю
                        Учасник “гастрономічного” фестивалю ”Берлибашський банош” в національному костюмі готує банош, у с. Костилівка (Закарпатська обл.), у неділю, 10 травня 2009 р. Традиційним блюдом на фестивалі є банош - страва, приготована на сметані, доведеній до кипіння, з додаванням кукурудзяної муки. Страву вимішують на повільному вогні близько 15 хв. Коли на поверхні з’являється масло - банош готовий. На фестивалі порція баноша коштувала 7 грн. Фото Яноша Немеша / УНІАН
                    
                    
                    
                        
                            - ID:
 
                            - #204813
 
                        
                                                
                            - Автор:
 
                            - Немеш Янош
 
                        
                        
                                                
                            - Місце зйомки:
 
                            - Україна / село Костилівка
 
                        
                                                
                            - Дата зйомки:
 
                            - 10.05.2009
 
                        
                        
                            - Макс. розмір:
 
                            -  2181x3272 px
 
                        
                        
                            - Перегляди:
 
                                                            - 708
 
                                                    
                        
                            - Скачування:
 
                            - 0
 
                        
                                                
                            - Ключові слова:
 
                            -