https://images.unian.net/pb/002/thumb_files/h_190/204821.jpg село Костилівка Учасник “гастрономічного” фестивалю ”Берлибашський банош” Богдан Тодер готує банош, у с. Костилівка (Закарпатська обл.), у неділю, 10 травня 2009 р. Традиційним блюдом на фестивалі є банош - страва, приготована на сметані, доведеній до кипіння, з додаванням кукурудзяної муки. Страву вимішують на повільному вогні близько 15 хв. Коли на поверхні з’являється масло - банош готовий. На фестивалі порція баноша коштувала 7 грн. Фото Яноша Немеша / УНІАН

Богдан Тодер

Учасник “гастрономічного” фестивалю ”Берлибашський банош” Богдан Тодер готує банош, у с. Костилівка (Закарпатська обл.), у неділю, 10 травня 2009 р. Традиційним блюдом на фестивалі є банош - страва, приготована на сметані, доведеній до кипіння, з додаванням кукурудзяної муки. Страву вимішують на повільному вогні близько 15 хв. Коли на поверхні з’являється масло - банош готовий. На фестивалі порція баноша коштувала 7 грн. Фото Яноша Немеша / УНІАН

ID:
#204821
Автор:
Немеш Янош
Місце зйомки:
Україна / село Костилівка
Дата зйомки:
10.05.2009
Макс. розмір:
2181x3272 px
Перегляди:
1018
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти