https://images.unian.net/pb/005/thumb_files/h_190/507302.jpg Запоріжжя Приготування юшки в Запоріжжі, в неділю, 6 жовтня 2013 р. Цього дня в Запоріжжі в рамках святкування Дня міста встановили рекорд України з приготування 1 007 літрів козацького рибного супу - щерби. Для приготування юшки використали 250 кг риби (короп, товстолоб, окунь, лящ, карась, краснопірка), 50 кг овочів, 30 кг півнів, 20 кг пшона, 1000 л води, 1 кг спецій. Фото Олександра Прилепи / УНІАН

Приготування юшки

Приготування юшки в Запоріжжі, в неділю, 6 жовтня 2013 р. Цього дня в Запоріжжі в рамках святкування Дня міста встановили рекорд України з приготування 1 007 літрів козацького рибного супу - щерби. Для приготування юшки використали 250 кг риби (короп, товстолоб, окунь, лящ, карась, краснопірка), 50 кг овочів, 30 кг півнів, 20 кг пшона, 1000 л води, 1 кг спецій. Фото Олександра Прилепи / УНІАН

ID:
#507302
Автор:
Прилепа Олександр
Місце зйомки:
Україна / Запоріжжя
Дата зйомки:
06.10.2013
Макс. розмір:
1312x1973 px
Перегляди:
308
Скачування:
0
Ключові слова:
+
Продовжуючи переглядати photo.unian.net, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся c Політикою конфіденційності
Прийняти