Приготування юшки
Кухар розливає юшку в пластикові ємності в Запоріжжі, в неділю, 6 жовтня 2013 р. Цього дня в Запоріжжі в рамках святкування Дня міста встановили рекорд України з приготування 1 007 літрів козацького рибного супу - щерби. Для приготування юшки використали 250 кг риби (короп, товстолоб, окунь, лящ, карась, краснопірка), 50 кг овочів, 30 кг півнів, 20 кг пшона, 1000 л води, 1 кг спецій. Фото Олександра Прилепи / УНІАН
- ID:
- #507310
- Автор:
- Прилепа Олександр
- Місце зйомки:
- Україна / Запоріжжя
- Дата зйомки:
- 06.10.2013
- Макс. розмір:
- 2307x2307 px
- Перегляди:
- 319
- Скачування:
- 0
- Ключові слова:
-