Приготування юшки
                        Приготування юшки в Запоріжжі, в неділю, 6 жовтня 2013 р. Цього дня в Запоріжжі в рамках святкування Дня міста встановили рекорд України з приготування 1 007 літрів козацького рибного супу - щерби. Для приготування юшки використали 250 кг риби (короп, товстолоб, окунь, лящ, карась, краснопірка), 50 кг овочів, 30 кг півнів, 20 кг пшона, 1000 л води, 1 кг спецій. Фото Олександра Прилепи / УНІАН
                    
                    
                    
                        
                            - ID:
- #507309
                            - Автор:
- Прилепа Олександр
                            - Місце зйомки:
- Україна / Запоріжжя
                            - Дата зйомки:
- 06.10.2013
                            - Макс. розмір:
-  3980x2648 px
                            - Перегляди:
- 329
                            - Скачування:
- 0
                            - Ключові слова:
-